S-a terminat concediul de maternitate

Vrei să te întorci la vechiul job, sau vrei să-ți găsești unul nou?

Sunt sigură că aceasta este cea mai frecventă întrebare pentru orice mămică care vrea să revină în câmpul muncii. După 2 ani de concediu maternal, intoarcerea la un job poate fi dificilă ca și găsirea unuia nou.

Primul pas este să decizi ce iți dorești. Dacă nu știi acest lucru, iți recomand cu căldură să apelezi la un Mentor – She is Mom care te poate ghida în această călătorie.

După ce ai decis ce job vrei, mai ales dacă ai ales un job remote, trebuie să verifici daca ai abilitățile necesare și dacă nu, ce cursuri iți sunt necesare.

Daca iți lipsește curajul și încrederea în tine la interviu, avem soluții și pentru asta. Câteva sesiuni cu un coach specializat în cariera te va pune pe direcția potrivită cu atitudinea potrivită.

Cum începem aceasta călătorie?

Pasul unu : iți faci cont în cea mai inovativă platformă creata special pentru tine: https://www.sheismomclub.com/

Pasul doi : iți finalizezi profilul, să fie 100% completat

Pasul trei : alegi un mentor cu care vrei să stai de vorbă

Pasul patru: ne spui dacă vrei să te promovăm în social media pentru a-ți găsi job

Cele mai solicitate job-uri: social media specialist, IT, marketing. Dar te putem ajuta și dacă ești în căutarea unui job de: bonă, baby sittter

Găsirea unui job a devenit un proces complex, serios pentru care trebuie să aloci timp și dedicare. Alaturi de She is Mom iți vă fi mult mai ușor să faci asta!

Te așteptăm cu drag!

www.sheismomclub.com