SHE IS MOM – Mentori

O platformă ai căror mentori te pot îndruma pentru a găsi cele mai bune soluții daca ești în căutarea unui loc de muncă, sau te gândești la reconversie profesională. Poți beneficia de coaching one-to-one cu un mentor, și/sau cursuri de reconversie profesională.

wEBSITE

ACTIVE CENTER: Moașă Pediatru – Vania Limban

Daca ești gravidă sau mamă și ai nevoie de un sfat, poți intra în contact cu o moașă și un neonatolog, pentru consultanță sarcină, naștere, îngrijire bebeluș sau masaj.

WEBSITE

HAPPY MONDAY: Elena Coșbuc – Nutriționist

Pentru un bebeluș momentul diversificării este următorul pas după alăptare pentru a se dezvolta sănătos și armonios. Pentru o mamă îndrumările din partea unui nutriționist, sunt cele mai sigure și mai bune.

WEBSITE

NEUROVIVA:  Monica Ion –  Psihoterapeut

 În caz de depresie postnatală sau alte probleme, poți să abordezi un psihoterapeut fie la modul clasic, fie prin neurofeedback.

WEBSITE

Loredana Iacob – Consiliere parentală & family coaching

Existenta unui grup de suport emotional pentru mame este foarte valoros pentru a normaliza experientele si situatiile negative cat si a vorbi despre partea pozitiva a vietii. Dorinta mea este sa iti arat ca exista in tine puterea de a merge mai departe cu zambetul pe buze chiar si atunci cand crezi ca nu este posibil.

WEBSITE

Dr. Ana Maria Labis – Neonatolog
Simona Ivan – Doula 

 

CONTACTEAZA-NE