Schimbarea începe cu fiecare dintre noi

Ajută-ne să transmitem mesajul nostru mai departe!

Vrem să ajungem la cât mai multe mame, aşa că ne-ar fi de mare ajutor să dai LIKE şi SHARE paginii noastre de Facebook. Te costă un simplu click și astfel poţi schimba o viaţă! Îți mulţumim!

Vorbeşte despre noi în grupurile de părinţi din care faci parte

Încurajează mamele care vor sa doneze, dar si pe cele aflate în dificultate care vor să apeleze la serviciile noastre gratuite, gândite de mame pentru mame si reprezintand locul in care vor găsi ajutor, înţelegere şi şansa unei vieţi mai bune pentru copilul lor.

Dacă decideţi să faceţi o donaţie pentru Centrul MaM – Mamele ajută Mamele, donaţie constând în hăinuţe sau alte obiecte noi / folosite, vă rugăm să le igienizaţi acasa sau la o spălătorie. În cazul în care donaţia constă în cărucior, pătuţ, sau alte obiecte de acest fel, vă recomandăm să apelaţi la „Total Wash” pentru curăţarea şi igienizarea lor prin expunere la Ozon. Este o metodă de igienizare completă, neinvazivă şi naturală.

Găsiţi aici adresele din Bucureşti si Ilfov ale acestei spălătorii: https://www.totalwash.ro/

Ştim că este un efort în plus pentru voi, dar vrem să ne asigurăm că produsele care ajung la mame şi bebeluşii lor sunt sigure din toate punctele de vedere. Vă mulţumim!

 

Orice ajutor este important! Donează şi tu!

Donează

POŢI AJUTA ŞI ALTFEL DECÂT FINANCIAR? LASĂ-NE UN MESAJ, POVESTEŞTE-NE CUM POŢI AJUTA ŞI NOI TE VOM CONTACTA! ÎȚI MULŢUMIM!

Vania Limban
Coordonator proiect :
Tel: 0753.072.902
contact@ajutamam.ro