Târgul Baby Boom

Castigatorii de la Baby Boom Tombola / Chestionar

Iulia Trifu

Teodora Ene

Claudia Preda

Felicitari castigatorilor Tombolei organizate in cadrul Baby Boom!

LINK: DESCARCA INVITATIA

Explorând Universul minunat al părinților la Târgul Baby Boom

Fie că sunteți în pragul unei noi călătorii părintești sau sunteți deja un “veteran” cu experiență, Târgul Baby Boom reprezintă cu siguranță o oază plină de inspirație și informație pentru toți părinții. Evenimentul anual este cunoscut pentru atmosfera sa vibrantă, marea varietate de produse și servicii inovatoare și oportunitatea de a vă conecta cu experți în domeniu.

Devine o tradiție ca Centrul MaM – Mamele ajută Mamele să fie prezent prin intermediul specialiștilor și a voluntarilor săi la acest eveniment. Anul acesta în cadrul standului „Centrul MaM & Moasa Vania” sunteți invitați să completați CHESTIONARUL aferent unui studiu ințiat de Moasa Vania si Alina Motorga, folosind un cod QR de pe afișul sau pe tabletele de la stand.

Proiectul este susținut de Asociația Sănătate pentru Viața și Mustela Romania, urmând să se finalizeze cu o analiză care va identifica raportul dintre căile de informare din social media și cele tradiționale ale părinților români.

Toți cei care vor completa chestionarul intră într-o TOMBOLA cu 3 premii oferite de partenerul nostru, Mustela.

Pe parcursul celor 4 zile, veți avea ocazia să interacționați cu specialiști ai Centrului MaM și să primiți informații valoroase despre naștere și alăptare, masajul Doula, etapele de creștere și dezvoltare ale copiilor.

În ultima zi a târgului, începând cu 10:30, timp de o oră sunteți invitați în zona Live Stage, la o prezentarea realizată de Moasa Vania & Loredana Iacob Consilier Parental având ca tema” Bebelușul în primul an de viață & Dezvoltare motorie”. Prezentarea se încheie cu o sesiune de  tragere la sorți prin care Centrul MaM va oferi 5 premii, astfel:

Premiul 1

  • Sistem stimulare dezvoltare bebe
  • Un test de identificare a stilului de Parenting + Sesiune de consiliere parentală

Premiul 2

  • Produs Life Care
  • Un test de identificarea stilului de Parenting + Sesiune de consiliere parentală

Premiul 3 /4/5

  • Cartea Bebelușului
  • Un test de identificarea stilului de Parenting + Sesiune de consiliere parentală

Pe scurt, Târgul Baby Boom reprezintă mai mult decât un simplu eveniment comercial; este un loc de întâlnire pentru părinți și copii, un loc unde se construiesc amintiri prețioase și unde se adună cele mai bune resurse pentru a sprijini călătoria unică a părintelui. Cei care aleg să participe la acest eveniment cu siguranță vor păstra amintiri pline de căldură și cunoștințe prețioase.

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe pline de inspirație, informații valoroase și conexiuni puternice, Târgul Baby Boom prin standul „Centrul MaM & Moasa Vania” este cu siguranță un eveniment care nu trebuie ratat.