Luna Voluntarului – 4 / 4 Pentru PrieteniLuna Voluntarului

4/ 4 Pentru Prieteni

 

ONG Sanatate pentru Viata a raspuns invitatiei Ambasadei Statelor Unite în România si American Councils for International Education de a se alatura Proiectului „4/4 Pentru Prieteni prin care este onorată moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King, Jr. Gândurile exprimate de remarcabilul activist american Dr. Martin Luther King, Jr. sunt o sursa de inspiratie in acest proiect à   „Întrebarea cea mai urgentă și insistentă a vieții este: Ce faci pentru ceilalți?”

Urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, Proiectul „4/4 Pentru Prieteni  se dorește o recunoaștere a muncii  voluntarilor în folosul semenilor lor si își propune să celebreze la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei. Ediția din 2022 va avea loc în perioada 1-10 aprilie. Partenerii de proiect  pot sa-si alega o zi din acest interval, în care să-si dedice o parte din timpul lor celorlalți: prietenilor, comunității, școlii, şi să faca o faptă bună.

 

In acest context, ONG  Sanatate pentru Viata, in parteneriat cu Platforma She is Mom si DGASPC S1 organizeaza intalnirea:  „Sanatate la orice varsta – Nutritie si Miscare”, la Centrul MaM, din Str Barbu Delavrancea nr 18, sector 1, pe data de 7 aprilie 2022, 10.30 – 12.30

 

Actiunea este sustinuta de voluntarii ONG Sanatate pentru Viata  si  Platforma online She is Mom Club pentru comunitatea Mamelor cu Bebelusi/Copii mici de la  Centrul “MaM-Mamele ajuta Mamele” si pentru Seniorii „Bunicii Comunitati DGASPC S1”.

Evenimentul „Sanatate la orice varsta – Nutritie si Miscare”va consta in trei  momente interactive despre:

Nutriție sănătoasă pentru mame cu bebeluși / copii mici și seniori. Cât de mult este influențată viața noastră de ceea ce mâncăm și cum ne pot ajuta anumite alimente să trecem peste perioadele dificile din viața noastră – moment sustinut de Elena Coșbuc, nutriționist voluntar ONG Sănătate pentru Viață

Stimularea dezvoltării motorii la copilul mic și reactivarea neuronilor la seniori prin pași si dans – moment  sustinut Vania Limban moasa independenta si Adriana Brumaru consultant miscare prin pasi

Mișcări pentru sănătate și mobilitate pentru mame si seniori cu Amir Baban, antrenor personal, voluntar She is Mom

Evenimentul se va incheia cu un moment de pasi  si dans în curte cu seniorii, mămicile cu bebeluși / copii mici, restul invitaților.

Fiecare invitat va primi la final cate o punga cu produse dedicate pentru mamicile cu bebelusi/copii mici din partea Mustela  Romania si o Tombolă doar pentru mamici la care marele premiu va fi un port bebe donat de Tema Novel Art.