Cum ai grija de hainele si obiectele copilului tau

Cum ai grija de hainele si obiectele copilului tau

Hainele copilului mic sunt elemente de baza care contribuie esential la cresterea si dezvoltarea lui in cei mai optimi parametrii. Nu mai vorbim de caracterul emotional si socio-cultural care le dezvolta apartenenta la familie si grup social.

In ultima perioada, pe langa obisnuita spalare si igienizare acasa a aparut si optiunea spalatoriilor profesionale de haine , cu programe dedicate hainutelor pentru copii mici.

Desigur, fiecare mamica decide cum este mai bine pentru copilul ei, dar indiferent ce alternativa alegeti, este bine sa tineti cont de cateva elemente esentiale:

  1. Folositi detergenti special conceputi pentru hainele bebelusilor; ii gasiti in farmacii sau pe site-urile de specialitate
  2. Pentru a obtine o buna igienizare, setati masina de spalat la cel putin 40*Celsius.
  3. Curatati si dezinfectati masina de spalat cat de des posibil
  4. Clatiti hainutele de mai multe ori
  5. Uscatile natural
  6. Dezinfectati-le prin calcare si depozitati-le in locuri aerisite si uscate

In situatia nedorita in care avem de-a face cu alergii, este bine sa alegem produse recomandate pentru evitarea acestora.

Evident dupa o atenta documentare, nu este o greseala sa  apelati la o spalatorie de haine profesionala. Daca textilele de corp pot fi excelent curatate si igienizate acasa,  caruciorul, husele, saltelele, premergatoarele, incaltamintea, jucariile se curata mult mai bine, mai eficient si mai sigur in spalatoriile de haine, care au programe speciale de curatare si igienizare cu Ozon.

Trip &Triks

  • Daca decideti sa spalati acasa hainutele copilului, nu ezitati sa aduceti la curatatorie hainele  voastre. In felul asta castigati timp pretios pentru cel mic. Sa va jucati, sa alergati, sa ii descoperiti lumea in care a venit.
  • Cautati haine din fibre naturale, cu croieli simple si marimea potrivita, usor de purtat, de ambalat si de spalat
  • Nu exagerati cu detergentul, cititi etichetele si respectati recomandarile medicilor pediatrii.

Daca mai completam cu iubirea pe care o avem din plin, plus atentie si preocupare responsabila -vom construi cel mai puternic zid * anti orice*. …. si vor creste mari, sanatosi, fericiti, curajosi, inconjurati de iubirea noastra si a celor din jur! Si vor invata si ei sa dea inapoi tot ce au primit ?!!

Foloseste   codul ‘Donatie  MaM’ si beneficiezi de un discount de 5% pentru lucurile /obiectele pe care le duci la Total Wash . In plus daca doresti, poti apela si la serviciul de transport de la domiciliu la spalatorie si retur. Intra pe www.totalwash.ro si afla care este cea mai apropiata Spalatorie & Curatatorie Totala Wash de tine.